Alanya Belediyesi tarafından Küçükhasbahçe Mahallesi Sak ırmağı kenarında 5615 metrekarelik yeşil alana yapılan Sak Irmağı Parkı, yapımı tamamlandığından itibaren büyük beğeni topluyor. Alanya’ya nefes aldıran, yeni dinlenme alanları kazandıran parktaki masa tenisleri, ipli tırmanma oyun grubu, çocukların büyük ilgisini çekiyor.
 Yeşil alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, basketbol sahası, masa tenisleri, ipli tırmanma oyun grubu, engelli oyun grubu, yaşam boyu spor alanı, amfi tiyatro, yürüyüş yolu ve oturma alanları ile 7’den 70’e herkese hitap eden park, Alanyalıların buluşma noktası haline geldi. Sadece Küçükhasbahçe ve Sugözü Mahallesi değil, tüm Alanyalıların gözdesi alan park, hafta sonları dolup taşıyor.

Çocuklarının parkta güven içinde vakit geçirdiklerini dile getiren vatandaşlar, “Parkta her şey var, çocuklar, gençler ve bizler için ayrı ayrı her şey düşünülmüş. Çocuklarımız oyun oynarken biz dinleniyoruz, spor yapıyoruz.” diye konuştular. Alanya’nın değişik mahallelerinden parka akın eden vatandaşlar, Alanya’ya böylesine donanımlı, her yaşa hitap eden bir yeşil alan ve park kazandırdığı için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.
Editör: Haber EDİTÖR