Yaklaşan, 31 Mart 2019 seçimlerine hazırlanan belediye başkanları ve performansları halk arasında sıkça konuşulmaya başlandı. Halkın devamlı olarak bir dip dalgadan bahsetmesi bu Tsunami seslerinin çoğalmasına neden oldu. Belediye başkanlığı seçimlerinin Alanya’da iki aday arasında geçmesi beklenirken, Eski Mahmutlar belediye başkanı Alaattin ÇAKIR’ın Demokrat partiden aday çıkması ile birlikte diğer adayların bütün hesaplarını alt üst etti.

Tecrübesi ve bilgi birikimi ile emin adımlarla çalışmalarını sürdüren Çakır, seçim çalışmalarına hız verince Alanya’da Çakır ismi çok geçemeye başladı ve dolayısı ile Alanya’da bir Dip Dalga konuşulmaya başladı. Diğer adaylar bunun bir Tsunamiye dönüşmesinden endişe etmeye başladı.

Bunun çokça konuşulmasında dolayı, diğer partilerin ekiplerine çalışmalarına hız vermesi konusunda uyarılarda bulunulduğu gelen bilgiler içerisinde. Çakır’ın ise yaptığı ziyaretlerde halkın sevgi gösterisinde bulunmasından oldukça memnun olduğu da gelen haberler içinde. Diğer partiler olan Vatan, Sp, Dsp, Türkiye komünist partisi gibi partilerden çok fazla ses çıkmadığı gözlendi.

Editör: Haber EDİTÖR