Alanya Belediyesi'nin katkıları ile Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, eski MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, MHP Alanya İlçe Başkan Vekili Mehmet Duran Atalay, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Belediye Meclis Üyesi Hasan Özdemir ve davetliler katıldılar.

Tamamı çeşitli mesleklerden ve gönüllülerden oluşan elli kişilik koronun şefliğini Anamur Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi Müzik ve Halk Oyunları Sorumlusu Hakan Uysal yaptı. Yaklaşık üç saat süren konsere Alanya'da yaşayan Anamurlular ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bir çok yöreye ait eserlerin seslendirildiği konserin ardından bir konuşma yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, desteklerinden ötürü Başkan Yücel'e teşekkür ederek plaketi takdim etti.

Türk Halk Müziği Korosunu beğenerek dinlediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ''Öncelikle kendi ve farklı yörelere ait eserleri özveri ile seslendiren koro şefine ve ekibe çok teşekkür ediyorum. Anamur Belediyesi komşu belediyemiz ve fırsat buldukça bu tür etkinlikler ile bir araya geliyoruz. Alanya'da yaşayan Anamurlu vatandaşlarımıza da geceye gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü teşekkür ederim'' dedi
Editör: Haber EDİTÖR