Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez ve kırsalda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, son olarak yayaların yoğun şekilde kullandığı Fatih ve Şevki Bey Sokakları arasında kalan ve yıllardır atıl durumda bulunan 2 bin metrekarelik alanda yenileme çalışması başlattı. Alanya Belediyesi Katlı Otopark önünde bulunan alanda kaldırım çalışmaları tamamlanırken, caddenin tamamına parke taşları yerleştirme işlemlerine devam ediliyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kaldırım ve parke çalışmalarının caddeye düzen katacağını belirterek,"Belediye olarak cadde ve sokaklarımızı yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şekerhane Mahallesi'nde Fatih ve Şevki Bey sokakları arasında kalan 2 bin metrekarelik alanda kaldırım çalışmalarımızı tamamlamadık. Yol güzergahını da tamamen parke taşlarla örüyoruz. Caddemiz tamamlandığında modern bir görüntüye kavuşacak."dedi.

Daha önce imarda yol olarak ayrılan ancak kapalı olan Fatih Sokak'taki alanı trafiğe açan ekiplerin parke çalışmalarını da en geç on gün içerisinde tamamlayarak caddeyi hizmete sunulacağı bildirildi.
 

Editör: Haber EDİTÖR