Alanya pazarcılar odası seçimlerine nerdeyse oda üyelerinin tamamına yakını katılım sağladı. Oldukça çekişmeli geçen seçimler, Mevcut Başkan Hasan Yiğit’in ipi göğüslemesi ile tamamlanmış oldu. Hasan Yiğit oda üyelerinin 647’sinin oyunu alırken rakibi Eski Başkan Bekir Akış oda üyelerinin 440’ının oyunu aldı.

Sonuçların açıklanması ile birlikte, Taraftarlarının yoğun coşkusu altında duvar üzerine omuzlarda çıkarak açıklama yapan Yiğit herkesi kucaklayacağını söylerken, kutlama için kullanılan havai fişeklerin yiğitin hemen arkasında patlamasından dolayı tehlikeli anlar yaşandı. Kutlama yapan üyeler kaçışmak zorunda kaldı. Daha sonra üyeler kutlamalara devam etti.

Yiğit’in kazandığının belli olmasından sonra, Başkan adayı Bekir Akış, kullanmış olduğu seçim bürosunda seçmenleri ile bir araya gelerek onlara hitaben yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini ve sorunları için birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyerek, aile olarak kalmaya devam edeceklerini söyledi. Bu seçiminde tamamlanması ile Alanya ilçesinde şöförler odası ve Altso seçimleri harici tamamlanmış oldu.

Editör: Haber EDİTÖR