90 yaşındaki babaları Hasan Karaçokla bir arada yaşayan, iki görme engelli hastalara da Alanya Belediyesi tarafından sağlıkla ilgili her türlü konuda destek sağlanıyor. Biri diyaliz hastası, diğeri de böbrek nakli yapılan iki kızkardeş ile yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Başkan Yücel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül’e talimat vererek aileye ‘sosyal kart’ desteği sağlanması ve sorunlarının çözüme kavuşturulması talimatı verdi.

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sorumlusu Psikolog Esra Yemez, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Rabia Eşit, Belediye hemşiresi Muazzez Kaya’nın da katıldığı ziyarette Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak Engelsiz Kent Alanya markasına yakışır bir şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Sosyal yardımlarımız ve sağlık desteklerimizle her zaman vatandaşlarımızın yarasına merhem olmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz insanların sağlıklı ve mutlu yaşamaları.” dedi.

Belediye Başkanı Yücel’in ziyaretinden oldukça memnun kaldığını belirten görme engelli Doyduk Karaçolak, kendisinin 2 yıl önce böbrek nakli olduğunu belirterek, “Alanya Belediyesi bizlere her türlü yardımı yapıyor. Bütün bu yardımların yanında “başka bir eksiğiniz var mı ” diye sormak için Belediye Başkanımız bizim ayağımıza kadar geldi. Allah razı olsun, bizleri çok memnun etti.” dedi.
Editör: Haber EDİTÖR