Haftalık olağan encümen toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. İslam âleminin, vatandaşların ve şehirde buluna misafirlerin mübarek 
Kurban Bayramını tebrik eden Belediye Başkanı Yücel şunları söyledi:
“Önümüzde mübarek Kurban Bayramımız var. Ben tüm İslam âleminin, vatandaşlarımızın ve şehrimizde bulunan misafirlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımızın huzurlu, mutlu ve güvenli geçebilmesi için belediye ekipleri olarak tüm çalışmalarımız bayram süresince aralıksız devam edecek. İnsanların huzuru, mutluluğu bizim için her şeyin önünde geliyor.”
Belediyenin belirlediği 4 noktada kurban satışlarının devam ettiğini hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çıplaklı, Mahmutlar, Konaklı ve Demirtaş Bölgemizde belirlenen kurban satış noktalarından vatandaşlarımız kurban ihtiyaçlarını karşılayabilirler.” diye konuştu. 
Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin bayramda ücretsiz kesim hizmeti vereceğini belirterek,
“Biliyorsunuz ki Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. gününde de ücretsiz olarak kurban kesimlerimiz devam edecektir. Ekşilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Çıplaklı, Doğu’da Mahmutlar Şantiyesi, Batı’da Payallar Hizmet Noktası olmak üzere 5 noktada kurban kesim yerlerimiz bulunmaktadır. Bu bölgelerimizde ücretsiz olarak halkımızın kurbanlıkları hijyenik olarak ve temiz bir ortamda sağlıklı bir şekilde İslami vecibeler yerine getirilerek kesiliyor” dedi.

Editör: Haber EDİTÖR