“Atatürk’e Koşalım, Atatük’le Koşalım” sloganıyla gerçekleştirilen yarışların startını Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi.

21 kilometrelik yarı maraton yarışının sonunda erkeklerde 1.16.38 saniye ile Ahmet Arslan birinci, 1.29.21 saniye ile Burak Lafçı ikinci ve 1.30.42 saniye ile Hasan Akyol üçüncü oldu. Kadınlarda ise Ostra Marije Kling Karakuş 2.01.04 saniye ile birinci ve Reyhan Kılıç 2.05.14 saniye ile ikinci oldu. Takım sıralamasında birinci Manavgat Atletizm, ikinci Akut Bursa ve üçüncü Raid Light oldu.

DERECEYE GİREN SPORCULARA KUPA VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Yarı Maraton ve Halk Koşusunda dereceye giren sporcular kupa, madalya ve ödülleri ile buluştu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Federasyon Temsilcisi Bilal Arslan ve ALTİD Müdürü Ali Kaptan verdi. 
Editör: Haber EDİTÖR