Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, Kasım ve Aralık ayında düzenlenecek iki önemli organizasyonla ilgili hazırlıkları görüştü. 23, 24 ve 25 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “4. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi” yle ilgili yapılacak ön hazırlıklar ve serginin içeriğine dair bilgi alış-verişi yapan Yabancılar Meclisi Üyeleri, bu yıl ki serginin de muhteşem olacağını açıkladılar. Üyeler, sergi açacak sanatçıların başvurularını 12 Kasım’a kadar yapmalarını istediler.

NOEL PAZARI ARALIK’TA
9. Alanya Uluslararası Noel Pazarı’nın ise 9 Aralık’ta düzenleneceğini açıklayan Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Üyeleri, Belediye Binası arkasında yapılacak etkinliğin önceki yıllarda olduğu gibi yine renkli geçeceğini söylediler.

BAŞHEKİM TAŞBAŞ, YABANCILARIN SAĞLIK SORUNLARIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Toplantıya davet edilen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Bülent Taşbaş, yerleşik yabancıların karşılaştıkları sağlık sorunlarıyla ilgili bilgi verdi. Başhekim Taşbaş, üyelerin sorularını yanıtlayarak hangi polikliniklerden nasıl istifade edebileceklerini açıkladı.

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Ekim ayı toplantısı yabancı uyrukluların Türki’de araç alım satımı ve gündeme dair önerilerin görüşülmesiyle tamamlandı.

Editör: Haber EDİTÖR