Özel Sporcular 1. Bölge( Akdeniz ve İç Anadolu) Basketbol Şampiyonası 1-3 Şubat tarihleri arasında 2. Bölge ( Doğu Anadolu, Ege ve Karadeniz) Basketbol Şampiyonası 4-6 Şubat tarihleri arasında, 3. Bölge (Marmara) Basketbol Şampiyonası 7-9 tarihleri arasında 75. Yıl Spor Salonu ve ÖHEP Koleji’nde gerçekleştirilecek.
Birinci Bölge Şampiyonası Atatürk Spor Salonu ve 75. Yıl Spor Salonu’nda bugün başladı. Birinci Bölge Şampiyonası’na Akdeniz Bölgesi’nden 9 takım katılıyor. Birinci Bölge Basketbol Şampiyonası’nın kupa ve kapanış töreni yarın saat 15.30 da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak.

Spor ve sporcunun her zaman yanında olan Alanya Belediyesi bu hafta üç spor organizasyonuna birden ev sahipliği yapıyor. Şuan 75. Yıl Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Basketbol Şampiyonası start alırken, 03-05 Şubat tarihlerinde Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzumuzda gerçekleştirilecek. 05-07 Şubat tarihlerinde ise Atatürk Spor Salonu’nda Ümitler Judo Şampiyonası yapılacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya olarak bu hafta üç organizasyona birden ev sahipliği yapıyoruz. Şuan 75. Yıl Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda Özel Sporcular Basketbol Şampiyonası düzenleniyor. Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası ve Ümitler Judo Şampiyonası da bu hafta ilçemizde gerçekleştirilecek. Alanya Belediyesi olarak kusursuz bir organizasyon için ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Tüm sporsever vatandaşlarımızı birbirinden güzel ve heyecan dolu sporları izlemeye bekliyorum.” dedi
Editör: Haber EDİTÖR