Çavuşoğlu, partisinin ilçe teşkilatınca Alanya'daki seçim bürosu önünde düzenlenen mitingde, 12 yıldır dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye'ye hizmet ettiklerini, hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, Alanya'nın da bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalandığını söyledi.

Unutulan, bir dönem ineklerin salındığı havalimanını aktif hale getirdiklerini anlatan Çavuşoğlu, yolların iyileştirildiğini, duble yol haline getirildiğini ve şimdi de hızlı tren projesinin hizmete gireceğini kaydetti.

Çavuşoğlu, Alanya'nın her geçen gün yapılan yatırımlarla, hizmetlerle geliştiğini belirtti.

Muhalefetin hayal edemeyeceği hizmetleri bir yılda hayata geçirdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, gece gündüz çalıştıklarını, Cumhuriyet tarihinde yapılamayanları yaptıklarını, Türkiye'yi saygın bir ülke yapmak için kaynakları kullandıklarını dile getirdi.

Bu milletin 30 Mart'ta gereken cevabı vereceğini, bunları yapanlara haddini bildireceğini söyleyen Çavuşoğlu, bu milletin 30 Mart akşamı dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Dik dur eğilme, Alanya seninle" diyeceğini kaydetti.

Alanyalılar'dan belediye başkan adaylarına güç ve yetki isteyen Çavuşoğlu, bu gücü ve yetkiyi Alanya'ya hizmet olarak döndüreceklerini belirtti. 30 Mart akşamı yine burada buluşacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Biz şımarıklık yapmadık, küstahlık yapmadık, terbiyesizlik de yapmadık. 30 Mart akşamı sadece coşkumuzu paylaşacağız, tüm Alanya'yı kucaklayacağız, hizmet edeceğiz" diye konuştu.Mitinge, AK Parti Antalya milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ve Sadık Badak da katıldı.

Editör: Haber EDİTÖR